Vilken jävla start på dagen…

Eller…den första starten från uppvakningen och 15 minuter framåt var toppen…kände att livsandarna i mig var på topp😁

Men sedan brakade det goda humöret all världens väg och livsandarna lämnade mig att ensam framhärda hjärnblödningen & hjärtsnörpet som ansatte mig i samma ögonblick telefonen gick från 100% till 2% på 15 röda minuter och sedan gick det inte att ladda fanskapet…

När jag ska åka till jobbet, irriterad som bara jag kan bli…då försöker kattskrället släpa in sitt jaktbyte…

<<<<
..

Väl framme på jobbet undrar kollegorna vad som står på…märks ganska tydligt på mig när jag är uppjagad och förbannad😂 men humöret gick upp några snäpp när jag såg att jag fått en julkalender med skumtomtar, 14 luckor att öppna på en gång 😋

Och på min stol hängde en fin julklapp från Blåkläder…tack Värnamo kommun👌

Och till sist fick jag hjälp av en kollega att hitta verktygen jag behövde för att byta batteri på min iPhone…mina kollegor är verkligen toppen✨

Iväg snabbt på lunchen för att köpa nytt batteri….

Och vipps hade jag bytt batteri på telefonen😇och samtidigt med detta imponerade jag stort på mina manliga medarbetare genom batteribyte…fy fan vad jag är grym✨

Och när jag kom hem stod granen fortfarande upp😇

Det blir nog en bra kväll, och jag önskar er detsamma❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s