Jag har haft en skruv lös…

Och det är den som orsakat min svåra huvudvärk…

Jag bytte som bekant batteri i min iPhone häromdagen…klapp på axeln…märkte då att en av skruvarna till metallstycket som håller nere den lilla kontakten till batteriet inte ville gänga i sig ordentligt. Men metallstycket satt hjälpligt fast och ihopmonterad märkte jag till min stora glädje att den laddade sig 😁

Men säg den lycka som varar för evigt..imorse var det dags igen…en synnerligen svår huvudvärk ansatte mig, och det berodde inte på utgången igår kväll😜nej…telefonen laddade inte…

Så det var bara att öppna upp eländet igen och nu löste jag problemet genom att faktiskt ta bort skruven som inte gick att skruva i mot en annan… tur sambon sparar på gamla telefoner ✨och nu funkar laddningen igen.

Den enda smolken i glädjebägaren är att jag troligtvis slösade 299 riksdaler i onödan på ett nytt batteri 💸det var ju skruven som var boven i mitt lilla drama.

Ha en fin lördagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s