Nettans eldarskola

 

 

Livet på landet har gjort att jag fått väcka liv i mina gamla scoutförmågor, och då särskilt att kunna göra upp eld…

Kanske inte så svårt kanske du tycker, men det är fasiken inte alltid så lätt att få brasan att ta sig trots torrt trä (tack mamma & pappa)…men nu har jag fått in finessen…så därför har jag gjort en instruktionsvideo till er som tycker ni behöver lära er elda 🙂

Och eftersom jag ännu inte lärt mig att redigera filmer…det är en förmåga som inte är prio ett på landet 😉 så kommer fortsättningen här…

Håll till godo ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s