Matlagning

Många är de områden som jag med säkerhet behärskar, men det finns ett moment här i livet som jag tycket är synnerligen tråkigt att utföra…men tyvärr nödvändigt för oss alla…och det är matlagning…kanske tycker jag det är tråkigt för jag inte är så bra på det 🤔 för visst håller ni med om att det inte är så kul att syssla med sådant man inte är så bra på!?! Något jag för övrigt bruka tänka på i mitt yrke och man stöter på elever dom tycker matte är tråkigt 😱 det brukar oftast bottna i att eleverna ej ännu greppat matematikens ibland lite gåtfulla språk.

Men nu till matlagningen…hittade ett recept med goda, nyttiga, lågkalori ingredienser som jag tänkte ge mig i kast med, nämligen sötpotatisgryta

Ser väldigt aptitligt ut enligt mig. Kom hem efter träningen och gav mig i kast med dagens absoluta tristaste göromål.

Jag tackar Photoshop för annars hade min pappa kommenterat bilden nedan med ”har hunden mått illa?” 🤣

Men det smakade bra och nu är jag mätt.

Ha en fortsatt fin tisdagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s