Gnällextra special

Felklämda kaviartuber eller för all del tandkrämstuber, disk som ställs ovanför diskmaskinen och inte i, skor precis innanför dörren…det finns många moment i vardagen som ger upphov till gnäll…

Namnlös design (74).png

Att irritera sig på saker & människor gör vi nog lite mans allihop, men då gnället tar över familjelivet  är det dags att göra något åt det…för kanske är det hos dig själv problemet ligger 😉

Det farliga i ett gnälligt beteende är att tror att allt blir bra om alla andra ändrar på sig och sitt beteende, man har då slutat upp att ta ansvar för sina egna handlingar. Gnäll  är egentligen ett uttryck för ett större problem, jag kan ge ett exempel på hur det skulle kunna vara:

Se bild 3, ett par skor och ett koppel precis innanför dörren, detta skulle kunna ge upphov till gnäll att skorna inte är undanstoppade i skoskåpet och kopplet inte upphängt på sin krok…återkommande gnäll efter varje hundpromenad…kanske är det inte det jag stör mig på egentligen utan kan det vara själva hunden som sambon tog med sig in i förhållandet? Tänkvärt eller hur?! Nu är det inte så, för jag gillar lilla Zezzan <3, det var bara ett exempel 🙂

När du känner att gnället är på gång, ta ett steg tillbaka, fundera på varför och om det är värt det. Sätt dig ned och prata med din partner, kompis, barn eller vem det nu är och prata ut. Kanske får du svar som du inte räknat med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s