Baka eget proteinbröd

Jag älskar mackor 🙂 men i jakten på den perfekta kroppen försöker jag utesluta så mycket kolhydrater det bara går. Så äter jag inte mackor då? Jo, jag har köpt ett gott proteinbröd…men det är dyrt, 22 kronor för 5 skivor :O

Men som tur är finns det en uppsjö av recept på proteinbröd att baka själv, bara att googla och vips så är det bara att välja och vraka 😉 Hittade ett bra recept, brödet såg riktigt gott ut på bilden…så sagt och gjort….bara att röra ihop…

Namnlös design (77).png

Men som det så ofta är motsvarar inte verkligheten förväntningarna 🙂

Namnlös design (76).png

Jag tror ni kan tolka vilken som är receptbilden, och vilket bröd jag bakat 😉 Men det funkade, var helt ok att äta även om varje skiva var väldigt liten…mitt bröd blev bara hälften så högt som receptbildens 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s