Början på slutet…

Idag är det måndag den 11:e juni år 2018…och det är början på slutet för många. Idag börjar sista skolveckan för våra studenter på min arbetsplats. För en del är det verkligen början på slutet för deras tid i skolan…andra kommer plugga vidare.

student.jpg

Det är dagas för studenterna att gå vidare i livet och jag hoppas att de är redo för att möta det vuxenliv de så hett önskat. Jag har gjort mitt bästa för att göra dem redo och jag har försökt skicka med dem verktyg för att klara av livets prövningar…varav positivt tänkande är ett…ett annat är ”in med taggarna och ut med kärleken”…och så klart gedigen kunskap för att kunna plugga vidare. Men frågan är om de verkligen förstått att livet inte kommer bli en enkel bana att ta sig igenom, som de tycks tro, utan livet kommer bjuda på oanade vändningar, både höga berg och djupa dalar…

livet.jpg

Kanske är den här måndagen även början på slutet på det underbara högsommarvädret vi haft, det har börjat regna så smått och det är bara 14 grader ute…kanske är sommaren slut.

För en del andra kanske den här veckan även är början på slutet vad gäller jobb, bostad eller relationer. Oavsett var man befinner sig i livet och vad som än sker…det kommer alltid något positivt ur det som sker.

Ha en underbar start på veckan ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s