Jag har nog fel yrke

En jäktig vecka fylld med långa intensiva dagar är nu till ända. Känner mig trött som en gnu (varför säger man så? Gnuer är väl ganska alerta, med tanke på att de alltid måste vara på sin vakt). 🤔

Lika intensiv som veckan varit lika underbart givande & energiberikande har den varit. Jag får energi genom mötet med andra nya spännande människor..lite gul sådär…så jag borde ju inte vara trött. Men å andra sidan lägger jag ner min själ i att andra ska känna sig välkomnade och kunna skapa goda minnen av att ha besökt vår skola, så jag har kanske haft en större output än input av energi😁

Vi har haft elever & lärare från 5 andra europeiska skolor på besök✨vi har haft ett späckat schema hela veckan och som grandfinal hade vi en avskedsfest för våra gäster igår. Alla inblandade hade verkligen gjort sitt yttersta för att våra gäster skulle ta med sig oförglömliga minnen hem. När kvällen skulle avrundas var det många som var imponerade av min skådespelartalang🤣kanske borde jobba på Hotel Gasten istället?!

Eller vad tror du?

Ha en fin start på helgen som lurar bakom knuten❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s