Säljarens marknad

Jag känner mig häpen…vad är det som händer i Värnamo? Bostadspriserna pressas upp till löjligt höga nivåer…vi bor i Värnamo inte Stockholm…

Det är ju bara att gratulera alla som i dessa dagar säljer sina bostäder, de kan verkligen skratta hela vägen till banken 🙂 Det är verkligen säljarens marknad idag och inte köparens.

bostad.png

Men jag skrattar inte…känns ju helt hopplöst att hitta en bostad som passar mina behov. De bostäder som känts aktuella har sprungit iväg i pris å det grövsta, jag har svårt att tro att man får sina pengar tillbaka den dagen det är dags att sälja…men jag kan ju ha fel. Kanske är detta en signal om att det är bra att bo i Värnamo för utomstående 🙂 För det är väl så att dyrt är lika med bra?! Jag kan inte svara på det, för jag tänker på miljön och ett hållbart samhälle och shoppar mest på Eriks 🙂

Nej, det är dags att författa ihop en annons ”Bostad sökes” och slänga in till någon tidning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s