Skype

Hejja min svägerska som nappade direkt på en idé från hennes anställda, sådana chefer behövs i vårt land 🙂 Det hela handlar om Skype, att ge de boende på servicehemmet verktygen att hålla kontakt med sina anhöriga.

Lite glad i hjärtat blir man när man får sådanan här nyheter om de äldre i Sverige. Annars är bilden av äldreboende tyvärr en annan, det mesta som kommer ut i media är inte så positivt…men sådana här nyheter gör att man blir glad i hjärtat. 🙂

skype.png

Ett sådant boende vill jag också ha förmånen att bo på när den tiden kommer, om jag nu inte blir dement vill säga. En snabb uppkoppling och tillgång till Big Tasty & Cheeseballs skulle skapa en gyllene tillvaro för mig som gammal i Sverige:)

Ett annat exempel på att äldre personer använder Skype är en äldre släkting till mig, 89 år gammal. Han håller kontakt med sin 87-årige lillebror via Skype, då de enligt honom själv är för skröpliga för att hälsa på varandra IRL.

Jag känner mig väldigt off och lite omodern…för jag har inte Skype 😉

Ha en fin onsdag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s