Gluteus Maximus

Vi lever alla i en värld som påverkas av fyra starka krafter, varav gravitationskrafter är den som synligen påverkar oss mest. Gravitationskraften drar all materia mot sig, läs kroppsdelar börjar ”hänga”, och vi små människor har inte mycket att sätta emot. Men jag tänker inte ge upp så lätt, utan det gäller att träna de delar som man tycker påverkas uppenbart. Just den här kroppsdelen inlägget gäller är inte så synlig för personen i fråga, men när sambon illvilligt påpekar att den börjar dra sig nedåt står man inför två val:

  1. Ge sambon en rak höger
  2. Träna styrka

Jag har fått lära mig att man inte ska slåss så jag kör på nummer 2 🙂 Och nedan kan ni se en liten film om detta. Jag håller på att lära mig iMovie, så håll till godo 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s