Nobody know…

Idag har jag lagt ytterligare ett yrke till min lista över de jag absolut inte vill utöva…och det är att sitta i någon form av kundtjänst…jag har suttit många timmar i både telefonkö & samtal med min elleverantör och deras underleverantörer…utan framgång ska tilläggas 🤯🤬😡

Till saken hör att ett proppskåp i min sommarstuga ska flyttas från badrummet 😳 till ett mer elsäkert ställe i stugan. För att göra detta behöver strömmen in till stugan slås av…och därför behöver jag veta var min elmätare sitter.

Jag, sambon, mina kollegor som undervisar på el- och energiprogrammet & utövande elektriker har sökt både inne, ute längs husets gavlar och längs tomtgränsen…utan att hitta elmätaren.

Därför behövde jag ringa min elleverantör för att få vet var den sitter…

…och när jag äntligen kom fram efter 80 minuter kände jag mig förväntansfull över att äntligen få svaret på gåtan…men nähä..fick höra att elmätaren sitter i ett skåp på vänstra gaveln…svarade att det gör den inte…responsen ”har du verkligen tittat ordentligt…lilla gumman typ”..fick min ilska att börja småputtra lite.

Nytt samtal med de som gjorde ett mätarbyte…fick veta att dokumentationen över placeringen inte finns…nä den finns inte i landet Sverige som älskar allt vad pappersarbete & dokumentation heter 😳 men fick en ungefärlig plats var den kunde finnas. Fick hjälp av mina kollegor hur jag kunde söka rätt på den… på med lånade gummistövlar och iväg till stugan med spårhunden..

Men inte hjälpte det…nytt samtal med elleverantören som återigen påpekade om jag verkligen tittat ordentligt på den vänstra fasaden där elmätaren enligt dem ska sitta…vid det här laget kunde jag inte vara tålmodig längre …kokpunkten var verkligen nådd…

När de inte kunde hjälpa mig var jag tvungen att säga att jag ska utföra grävning och måste ha en kabelvisning..,nytt samtal…men då fick jag iaf tillgång till en kabelkarta…

Så nu vet jag hur kablarna ligger i marken och kanske kan jag med den här ledtråden faktiskt hitta elmätaren…

Men ett är säkert…att bollas runt till olika personer i olika kundtjänster gör inte att jag blir på bättre humör när man måste återupprepa allt för den nya personen man får i luren…så stackars den som är sist på bollen 😂 men jag är stolt att jag ändå lyckades hålla ihop bra under de fyra timmar jag idag spenderade i telefon…det blev bara två svordomar 🤬 och lite ansiktsuttryck blandat med diverse fingergester 🤟

Men imorgon är en ny dag och med den följer nya möjligheter till att leka detektiv…

Ha en fin torsdagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s