Jag är en sugarmommy….

Många av er har säkert hört begreppet ”sugerdaddy” och vet på ett ungefär vad det innebär….en äldre man som är villig att betala för att umgås med en yngre part. En ”sugarmommy” är precis samma sak, fast med den skillnaden att den betalande parten är kvinna.

En del menar på att begreppet syftar på förtäckt prostitution, eftersom sugerdejting går ut på att den ena parten är överlägsen, rent ekonomiskt, och förväntar sig gentjänster genom att öppna upp sin plånbok…

De flesta som känner mig & sambon vet att han är 7 år yngre än mig…och att han varit en fattig student de senaste åren🤪

Att ha ”levt” på en inkomst innebär att man får baka sina egna godsaker istället för att köpa. Men i juletider SKA man göra julgodis 🎅

Den här sugarmommyn har idag tillverkat julgodis för ett helt kompani 😅 allt medans sambon latat sig i soffan (iaf under tiden jag pysslat med sockerbakandet)…men jag klagar inte…för jag fick skicka skålarna själv efter sockerbakandet 🥰

Nu hoppas jag innerligt att ni som läser detta har en gnutta humor…alla förhållanden bör innehålla en bra balans mellan att ge och ta…så till sambons försvar så har han idag kört fram ved 🪵, skottat snö ❄️ & handlat …medans jag fick ägna mig åt träning & sockerbakande 🥰

Ta hand om varandra & ha en fortsatt trevlig lördagkväll ❤️

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s