Ensamma nätter

Har våren och sommaren bjudit många av, en sisådär 150 stycken sedan den 14:e januari…men nu plötsligt är dagen här då det bara är en endaste ensam natt kvar 🙏

Imorgon kör jag till Oskarshamn för att hämta upp sambon ❤️ nu är väntan äntligen över, och det ska bli så skönt att få leva samboliv några veckor innan vi blir särbos igen.

Enligt mig så har jag & sambon den ultimata relationen trots att vi inte borde ha det enligt statistiken…tydligen så håller förhållanden bäst om man är lika till det yttre…

Lika barn leka bäst heter det ju…men vi är inte så lika till utseendet. Inte heller är vi kompatibla under sommaren. När jag för två veckor sedan hälsade på sambon ville han sitta i skuggan på babordssidan men jag ville njuta av solens strålar på styrbordssidan…

Våra solkrämer ✨

Dessutom befinner vi oss i en riskperiod vad gäller alla förhållanden, vi har varit tillsammans i 7 år nu och det är allmänt känt att många förhållanden & äktenskap går i kras då. Varför är det så kan man undra? Troligtvis för att då har man skaffat ett eller fler barn och vardagen består mest av se till att förtaget La Familia fungerar, och närheten och gemenskapen mellan de en gång så förälskade paret försvinner.

Vi har inga småbarn som inkräktat på vår gemensamma tid 😅 kanske är det därför jag känner att vi inte kommer hamna i någon 7-årskris.

Även om jag & sambon är olika till utseende och olika på många olika områden, så är vi kompatibla på många andra sätt…jag är en fena på att köra båten så sambon kan idka sin vattensport 🤩 vi har samma humor, vi har samma värderingar och vi pratar med varandra..,,må så vara att jag pratar lite mera 🗣🤪 vi jobbar bra tillsammans…

Så jag är inte orolig för oss ❤️ men det kan bli ensamma nätter förr än jag anar…jag har inte fått min bettskena ännu 😅

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s