Så lika men ändå så olika

Det är få förunnat att hitta en partner som har samma humor som en själv, så jag får tacka min lyckliga stjärna (finns sisådär oändligt många) för att jag gjorde det🙏 att kunna skratta med sin partner, att man är på samma våglängd så att säga är viktigt för att få vardagen att kännas uthärdlig.

Att jag är ingenjör och sambon är det snart är ytterligare en likhet. En ingenjör är synonymt med att vara problemlösare…eller?! Kan konstatera att jag & sambon är problemlösare på olika sätt 🤪

Jag är mer den personen som vill lösa lite större problem som hur man får mer unga människor att välja teknikutbildningar, hur får man en liten stad att behålla sin attraktionskraft…ja typ sådana problem 😇jag har ingen ”ork” för statisk problemlösning….tur att sambon är ”blå” i det avseendet.

Han har räddat mig många gånger från akut hjärnblödning. Ett tillstånd som akut uppstår när tekniska grejjer inte fungerar 🤬🤯😡 idag kom jag hem efter ett asjobbigt träningspass, satte mig för att fortsätta jobba med att bedöma elevarbete via datorn. Vipps så försvann strömmen och därmed internet, kollade säkringarna och allt var ok, kollade EONS hemsida (via min nästan urladdade telefon) och såg att strömavbrottet var bekräftat, gick ut för att röka och lugna ner min uppblossande ilska, såg att gräsklipparen stod konstigt, gick och kollade, och …..fick ett anfall🤬🤬 ett konstigt felmeddelande…suck

Ringde sambon som via telefon kunde guida mig rätt, hur imponerande är inte det 🤩 måste vara min felbeskrivning som fick honom att inse att jag skulle vrida på en grej 90 grader 😇 för efter det startade Tom 🙏

Tack vare att sambon grejat oförtröttligt med Tom för ett par veckor sedan visste han precis vad som kunde vara fel….själv hade jag mest lust att åka till Stomsjö med eländet.

Tackar återigen ”min” stjärna för sambons förmåga att ge mig support via telefon 📱.

Önskar er alla en fortsatt fin måndagkväll ❤️ kan unna mig att göra det nu när alla mina problem är lösta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s