Stephen King vs Anette Klasson

Stephen King är en av mina absoluta favoriter bland författare…det är endast Dean R Koontz som kan mäta sig med honom då det gäller att fantisera fram historier som ger en kalla kårar 😱

Många är de böcker som blivit filmatiserade av King, och en av de bästa är Jurkyrkogården (ja, det ska vara felstavat)…handlingen i korta drag handlar om en gammal begravningsplats för indianer, en plats som får alla naturlagar att upphöra….för det som begravs på den platsen kommer tillbaka till de levandes värld..förändrade 🧟‍♀️ och familjen i filmen begraver först sin katt där och sedan sin son som bägge blir ihjälkörda på vägen nedanför deras hus.

100 meter från huset där jag bor är det ett stort fält med i runda slängar 120 gravar från vikingatiden…

Tidigare ikväll strosade jag omkring där på platsen för att plocka lite 💐 och hamnade på platsen där vi begravt våra söta små katter Astrof & Sigge som bägge två blivit ihjälkörda på 151:an….ja, vi har en djurkyrkogård på en gammal hednisk begravningsplats…

När jag såg platsen där kissemissarna ligger rullade bilder från filmen Jurkyrkogården på mina näthinnor…

Jag hoppas innerligt att det bara är räven som lyckats få bort stenarna och grävt den djupa gripen och inte Sigge som återvänt från de döda 😱😅

Jag när en dröm vid mitt 💖 och det är att en dag skriva en bok. Jag har många idéer på handlingar…och fick nu ytterligare en…kanske är det skräck jag ska skriva? 😅 för ni som känner mig vet att jag älskar att titta på skräckfilm och att skrämma andra är ju grädden på moset, körsbäret på glassen, pricken över i:et….ja ni fattar ✨ kanske är Stephen King motorn jag behöver för att starta igång min författarkarriär?

Jag ska fundera på det ett tag medans jag sitter och njuter av kvällssolen i Hädinge 🤩

Ha en fin fredagkväll & bra start på helgen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s