Att frottera sig med TV-kändisar…

Det är få förunnat, men jag är faktiskt en av dem…nåja frottera är väl att ta i…men min frottéhandduk har iaf hängt precis bredvid en TV-kändis handduk✨

Men sanningen är att jag blir starstruck flera gånger varje vecka 🤩 och ja…korrekt böjning av det engelska verbet är faktiskt starstruck…jag har koll på läget, även om jag blir hånad & utskälld varje vecka för min ouppmärksamhet😅 men all bekräftelse, både positiv & negativ, tas tacksamt emot🙌

Min PT var för 2 år sedan med i Robinson…fatta hur coolt är inte det…att ens egen tränare är en TV-kändis 🤣 nu har det framkommit att hennes man, som för övrigt har ett mycket trevligt & älskvärt namn, också ska medverka i årets upplaga av programmet 🤪 en person som jag också ett par gånger har tränats av…då jag fått vara med på gubbgymnastiken 👨‍🦳 vilket i förlängningen blir starstruckx2

De här två personerna lider av samma egenskap…de klagar på att jag pratar för mycket 🗣 kanske inte konstigt att dessa två kommer med samma klagomål…för det är inte ofta man ser ett par med äktenskapstycke som dessa…

Både till utseende och sätt passar de perfekt till varandra 🥰 nu önskar vi alla Ola stort lycka till…fast egentligen är det lönlöst…för det är ju redan klart 🤣 och när Robinson är slut för den här säsongen ska jag bjuda på något smaskigt med smak av kokos 😋 för måhända är paret Helt inte de enda TV-kändisarna på e-3 😇

P.S vem tror du kom längst?

Ha en fortsatt fin tisdagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s