Reflektion & relax

Äntligen hemkommen efter en låååång, men fantastisk dag 🙌 ligger nu i soffan, pyjamas på och elden sprakar i kakelugnen och jag är så glad i hjärta och själ.

Idag har den stora regionala UF-mässan för Jönköpings läns alla duktiga elever ägt rum på Elmia. Så många kreativa unga människor vi har i vår region 🙏 det är ett sant nöje att se alla dessa Unga Företagare 🤩 jag är glad för den erfarenheten de får med sig i livet genom att prova på att driva företag, jag blir så glad när man ser hur eleverna utvecklas och växer mentalt.

Det är många olika känslor som dyker upp under en dag som denna…nervositet & förväntansfull spänning är bara några…

Och glad blir jag så klart när ”mina” elever tävlar och får representera Jönköpings Län på SM i Jönköping senare under terminen👌

Jag kan konstatera att ett av projektet som jag som lärare verkligen har gett utdelning…och det får väga upp alla dessa projekt man som lärare tvingas uthärda som inte ger något tillbaka till eleverna….men TC-projektet med en sammanhållen metod för innovation & entreprenörskap har verkligen varit till gagn för eleverna och deras utbildning 👌 givetvis genom oss kompetenta pedagoger som genom undervisningen lyckats visa nyttan med kunskaperna och på så sätt bibehålla och till och med öka elevernas motivation…det är projekt som verkligen ger utdelning.

Eleverna som syns på bild tävlade i ”Blixlåset” (svenska gymnasiemästerskapen i innovation) under sitt 2:a år på Teknikprogrammet, när de i höstas började år 3 valde de att starta sitt UF-företag på produkten de tog fram året innan.

Och hur bra blev inte det? Nu har de en plats på SM i Ung Företahsamhet 💪

Stolt lärare & mentor för dessa elever önskar er alla ett fint avslut på den här sista torsdagen i februari år 2020.

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s