Gubbaträning & produktutveckling

Jag har de senaste fredagarna fått vara med på lite gubbaträning…och gubbar är inte ett dugg olika de yngre varianter av det manliga könet man kan skåda på gymmet…det ska tränas armar 💪 så det står härliga till ✨

Men inte mig emot, jag vill också ha snygga armar 🤪 men det är lite för tungt för mig…för varenda fredag jag kommer hem känns armarna orkeslösa och ovilliga till att utför rörelser som min hjärna skickar order om att utföra…

Och givetvis är det just vid dessa tillfällen det börjar klia på ryggen…och exakt just på de ställen jag inte kommer åt med min begränsade rörlighet 😅 och det kliar inte nådigt lite…paniken & frustrationen växer i takt kliet…

Och är sambon inte hemma når frustrationen snabbt sitt klimax…om jag inte hittar mitt hjälpmedel 🤪 för jag har en fantastisk teleskopiskt liten ryggkliare. Här har en fantastisk produktutveckling skett från en ryggkliare med icke justerbar längd till en ryggkliare som går att ställa in till önskad längd för att komma åt på kliande områden 👌🙌

Nu har friden infunnit sig och kliet är borta, så jag önskar er alla en härlig fredagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s