Corona & Ciara

Är namn på två av naturens egna apokalypsryttare…två hot mot människans överlevnad. Den ena är lite lömskare och tar sig in i dina celler genom att lura sig in, sedan kidnappar Corona cellen och tvingar dem att producera sitt eget DNA 🧬…och plötsligt märker du att du blivit sjuk…men är du fullt frisk för övrigt så klara dina vita blodkroppar kampen mot Corona. Bästa skyddet mot detta lömska är helt enkelt att isolera sig och inte träffa några människor…det är inga problem för mig…ganska öde hemmavid 🤣

Den andra ryttaren är på väg till min bygd i full galopp, stormen Ciara förväntas nå Småland till kvällen. Vindar på 25 m/s kommer dra fram över mossen…själva stormen är det inte så lätt att göra något åt…men man kan ju skydda sig så gott det går mot effekterna som högst troligt uppkommer…förberedelser är a och o

Veden är klyvd och inkörd så jag kan få värme

Vatten är fyllt i dunkarna och mat är förberett för att kunna kokas på vedspisen…

Det enda som nu behöver göras är att rulla in sopkärlen i garaget 🤗 sen är jag redo….för Ciara och strömavbrott…

Ha en fin söndag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s