Stollagymnastik & rövskav

Återigen har jag utsatt mig för en helvetisk cirkelträning😬man kan ju undra varför man gång på gång utsätter sig för den här plågan…har man möjligtvis ett drag av självplågeri i sig?

En kan ju tycka att man är vältränad och inte borde få träningsvärk…men ack så fel…den uppfinningsrika PTn som styr över de övningar de lydiga undersåtarna måste utföra , har då en förmåga att variera övningarna i det oändliga…så pass att övningarna endast numera utförs frivilligt av ett gäng stollar

Men att ha ständig träningsvärk tillhör numera vardagen 🤪 däremot har det dykt upp en ny åkomma…rövskav…och det är inte att leka med…mina illtjut i duschen beror inte på kallt vatten, nej skriken uppstår då vattnet träffar den skinnflådda ytan där svanken övergår i röv…det gör verkligen ont…

Men jag har kommit på en lösning…skoskavsplåster funkar inte bara på hälar…

Så idag innan cirkelträningen skulle starta tog jag ett varv runt lokalen för att kika in vilka övningar som stollarna skulle utföra…och jajamänsan visst fanns det en rövgnidarövning…american tucups…rusade in i omklädningsrummet för att hämta en compeed för att därefter låsa in mig på toaletten och plåstra om mig i förebyggande syfte 🤘och det tog inte lång stund….även om PT:n trodde jag låst in mig där eftersom min ljuva stämma inte hördes under genomgången 🗣

Och, ja…träningen gick som en dans och jag kunde njuta av en svalkande dusch efter 50 svettiga och tunga minutrar 💪

Så ni som lider av liknande åkommor…köp compeed 🤩

Ha en fortsatt fin lördagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s