Sallad i Dallas

Hoppas jag kunna äta någon gång, vill så gärna åka till USA för att besöka Southfork 🤩 ranchen där den första såpopera jag tittade på utspelade sig.

Men det är inte TV-serier inlägget ska handla om , utan om palindrom🤓 om du läser rubriken igen och sedan baklänges märker du att det blir samma betydelse…alltså ett palindrom.

Palindrom är ett grekiskt ord som betyder tillbakalöpande eller återkommande.

Min dag har varit väldigt produktiv, allt har rullat på smidigt och mycket har blivit gjort…känner mig oerhört nöjd med den här söndagen…

Det var inte förrän jag skulle skriva dagens datum som jag (typ sist av alla) insåg att dagens datum är ett palindromtal 🤩 nästa gång ett datum, som oavsett hur det skrivs, är ett palindromtal över hela världen är om sisådär 900 år…

Inte konstigt att lyckan stått mig bi idag 🤗 siffersumman av dagens datum blir 8, vilket är mitt lyckonummer. Nu är jag inte ensam om att ha den här siffran som lyckonummer, nä jag delar den med minst 1400 miljoner kineser

Uttalet av siffran 8 på kinesiska låter väldigt likt uttalet för ordet att bli rik 🤣 kineserna är nog än mer begeistrade i numerologi än vad jag är…när OS i Peking år 2008 skulle invigas den 8:onde dagen i årets 8: onde månad gjordes detta 8 minuter över 8 och nu mer än någonsin tror jag att kineserna hoppas tur…eller läkarvetenskapen…kanske hittar de ikväll 20:08 förklaringen & botemedlet för Coronaviruset.

Tydligen är det en väldigt bra dag att fria idag, tyder på ett lyckosamt äktenskap 👩‍❤️‍👨 ni som går i giftastankar har forfarande 240 minuter på er innan den magiska dagen är till ända.

Själv hopps jag på tur i 4: ans Bingo

Ha en fortsatt fin kväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s