Det gör lite ont men det är inte farligt…

Ett mantra jag hört minst en gång i veckan, ett mantra som jag själv upprepat tyst för mig själv de senaste fredagarna under en 10-veckors period…

Varenda fredagsmorgon när hjärnan vaknat till börjar smärtsignalerna göra sig påminda och jag har utövat uppstigning på ett sådant sätt att varenda arbetsterapeut skulle applåderat händerna åt väl utförd övning 👏 rulla över på sidan, häv benen över sängkanten, ta stöd med ena handen och res överkroppen så jag kommer upp i en sittande position…sedan är det bara att bita ihop och ställa sig upp och stappla nedför trappan 🤘

Men trots att det gör lite ont vet jag att överlever…hade inte velat vara utan den här träningen, för tack vare den är jag ta mig tusan i mitt livs form…sexpacket är snart där…känslan av att dra upp den gamla tantakroppen i ett par chins är oslagbar✨

Hade inte fått 10 poäng av någon domare, men vad gör det…jag klarade av det💪

Inte heller får jag några stilpoäng för snyggast outfit🤪

Men vad gör det…när man lärt känna nya härliga människor under tiden man krälat runt i ankskit 🦆gjort 69:an i Åbroparken🙈 & vilat som en jägare på Åbron 👀

Jag är synnerligen nöjd över väl investerade pengar, vilket för övrigt faktiskt kan ses som en besparing då krog- och snaskkontot inte blivit belastat 🍾🍭

Nöjd är jag också över mitt finfina diplom som jag fick av bästa PT igår ✨

Till våren är det dags igen🤘

Ha en fin fredag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s