The open window…

Att öppna ett fönster för att vädra ut gammal unken luft och släppa in ny frisk vårluft låter väl härligt? Att öppna upp fönstren är ju ett härligt vårtecken…men att ha ett open window är inte det minsta härligt…

IMG_0690

I onsdags morse tränade jag som vanligt styrka, och då menar jag att jag tränade…jag går inte runt och smålallar på gymmet och drar lite i den där maskinen , swingar en liten hantel så där på måfå och småpratar med alla andra morgonpigga människor. Nej, på med hörlurarna (då slipper man höra sig själv flåsa) och kör så svetten lackar 🙂 Senare på kvällen gick jag på min första cirkelträning…och JA det var lika helvetiskt jobbigt som jag misstänkt…dyblöt av svett tog jag en kaffe och satte mig för att prata med andra som deltagit i dödsaktiviteten…vi jämförde våra olika vedermödor och småklagade lite över hur jävla jobbigt det var…men samtidigt oerhört nöjda med att vi överlevt (finns en hjärtstartare ❤ på gymmet ). Efter en stund var det dags för min lilla kom-i-form-kurs med ingen annan än Fru Helt som fröken….

Där och då fick vi lära oss om begreppet the open window, vilket innebär att man är extra mottaglig för baskelusker och andra otäckheter i ca 45 minuter efter en hård träning…man ska helst undvika andra människor (varför finns det bord & stolar & gratis kaffe på gymmet???) och allra helst undvika dem i varma trånga miljöer (varför finns det bastu på gymmet???)…helst ska man peta i sig en banan direkt efter…vad åt jag?? Ett sketet äpple….

Även om jag tog till mig och lyssnade noga på allt fröken sa i onsdags, var det inte öppna fönster jag tänkte på när jag kände ryggvärken komma smygande på lördagen (trodde det berodde på de tunga marklyften jag körde på fredagen) och knävärken trodde jag berodde på att jag hoppat & studsat runt i högklackat på fredagskvällen…men ack vad jag bedrog mig…jag har varit i dödsriket och återvänt…

12193727_1087930157885411_3045838431960861241_n.jpg

Jag tror jag hade öppnat fönstret på vid gavel för några synnerligen otäcka manliga virusar…för fyyy fasiken vad dålig jag varit 😦

Hädanefter så ska jag alltid ha en banan i min träningsväska 🙂

IMG_0691

HA en fin fortsatt torsdagkväll…och du…tänk på att inte öppna fönstren för mycket…för man vet aldrig vad det är för sattyg man släpper in 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s