Peta in en pinne i brasan…

Är exakt vad jag sysslar med den här svinkalla kvällen i nådens år 2019…det gäller att underhålla brasan så den inte slocknar 🙌

Elden måste få bränsle kontinuerligt så min nya fläkt kan fortsätta rotera och sprida den behagliga värmen från vedspisen🔥

Samtidigt som jag sitter här ute i mörkret på landet och är eldvakt kommer jag och tänka på Mats Rådbergs kända låt med samma titel som det här inläggets rubrik…genusperspektiv fanns nog inte i hans vokabulär🤣

Önskar sambon var hemma och kunde hämtat ett glas rödvin & lite kyckling till mig. Önskar att han var hemma så han kunde tanka & tvätta bilen, att han var hemma och kunde letat rätt på mina varma innetofflor och att han hade hämtat mina cigg så jag jag kunde röka under fläkten😁då hade jag inte brytt mig om hur mycket han än hade nypit mig i sidan och sagt att jag börjat bli fet…

Kanske hade jag till och med tänkt på honom när jag bryggt mitt kaffe…kanske blev det kvar till honom? 🤭

Ha en fortsatt fin tisdagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s