Jag vill resa 200 år bak i tiden

Herregud…tänk om jag vore kvinna för sisådär 200 år sedan, så mycket lättare mitt liv hade varit, iaf om jag tillhört adeln✨och detta skriver jag idag av alla dagar…när vi i Sverige just idag firar 100-års dagen då kvinnorna i Moder Svea gick rösträtt.

Inte för att jag tycker vi kvinnor är underlägsna mannen och inte besitter någon intelligens..,nänä, absolut inte.

Men ikväll hade jag behövt en alldeles egen påkläderska, kommer inte kunna få av mig kläderna…sådan jädrans träningsvärk har jag..,kan knappt lyfta armarna över huvudet, än mindre få upp dem bakom ryggen för att knäppa av ett visst kvinnoplagg…så jag tror till och med jag utökar min önskan till att även innefattar att vara en man.

Jag borde lära mig att ta det lugnt när jag går på träningen ingen efter ett uppehåll😂 för det är många små muskler som ikväll get sig tillkänna…

Vi homo sapiens har ju några stycken 😁

Men det hade varit trevligt om gymmet där jag tränar har lyssnat på en medlems lilla önskan om sugrör…så gratiskaffet kan hamna där det ska…risk finnes annars att det på grund av skakig hantering hamnar på oönskade ställen 😜

Men trots värk ikväll och troligtvis värre imorgon, är väskan packad för ännu ett besök på Storgatsbacken i morgon bitti 💪

Ha en fortsatt fin måndagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s