Sticka in fingrar i hål…

Kan vara smärtsamt 🙄

Innan du läser det här inlägget vill jag att du ska veta att jag har inhämtat tillstånd att skriva om personen samt visa bilder & film från händelsen…ifall du tänker lägga en kommentar om lämplighetens vara eller icke vara…

Att arbeta som lärare innebär att ingen dag är den andra lik 😇 igår ansvarade jag för ett år 9 besök från en av kommunens högstadieskolor. Efter en kort presentation av programmet skulle jag ta med besökarna så de fick uppleva vad som kan hända på teknikprogrammet under en dag…och de fick sannerligen bevittna problemlösning integrerat med andra ämne på en synnerligen hög nivå😂

Vi möts när vi kliver in i verkstaden AC nyheten att en elev sitter fast i bänken??!

Öhhh..,sitter fast i bänken?

Jodå..eleven satt stenhårt fast…eleven skulle ”bara” kolla om dens finger fick rum i hålet😜

Besökarna fick bevittna hur kollegor från ett närliggande program fick komma till undsättning för att få loss eleven…under glada tillrop från klasskamraterna ✨ alla engagerade sig hjärtligt i fritagningen och deras kreativa & innovativa lösningsförslag togs i beaktande ( i sann teknikanda 👌) innan sticksågen fick göra sitt 🤣

Har fått höra att det inte är första gången den här rödhåriga eleven från Horda försätter sig i situationer liknande denna😅

Kan bara avsluta med det är på Teknikprogrammet det händer….

Ha en fortsatt fin tisdag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s