Slowwalkers

Det finns få saker som kan få mig stressad, men när de situationer uppstår känner jag i varje del av kroppen hur stressad jag blir…hjärtat börjar slå snabbare och jag får svårt att andas….puhhhh

En av dessa situationer är när jag stöter på så kallade slowwalkers…hela mitt inre skriker och andnöden kommer som ett brev på posten och jag känner en stark längtan efter att bara ta ett fast tag i armen på den här personen och dra den med mig i mitt tempo 🙂

slow2.jpg

Jag har mött många av dessa slowwalkers under den gångna veckan och jag har fått jobba hårt med andningen. Det har varit en synnerligen svår utmaning då jag tillhör kategorin som vill ta mig från punkt A till punkt på kortast möjliga tid.

slow1.png

Men det sägs ju att man ska ta seden dit man kommer, och jag gjorde mitt bästa 🙂 Jag försökte hitta anledningar till att de gick sakta och vi från nordliga breddgrader gärna går snabbt. Visst kan jag förstå att man går sakta i 30-grader och strålande sol…annars kan ju någon torka upp den blöta fläck som är du, vrida ur dropparna i en flaska och lägga i frysen och sedan vänta på återuppståndelsen 🙂 Vi från The North behöver gå snabbt för att hålla värmen 😉 Men jag har hittat en annan anledning…de som går snabbt lever längre…och eftersom vi inte har ungdomens livselixir i vår kost på samma sätt som slowwalkers måste vi gå snabbt…och de komna söderöver kan ”unna” sig att gå sakta då de dricker olivolja som saft 🙂

Så okej, jag kan acceptera slowwalkers från sydliga breddgrader…men icke de som jag träffar på hemmavid…de som stoppar upp gångvägen och gör de omöjligt att komma förbi,…nej, usch och fy…de har jag lust att bara…

slow3.jpg

Och om du är en slowwalker…bered dig på ett slag i nacken när jag swishar förbi 😉 Med dessa ord önskar jag er alla en fin tisdagkväll ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s