Att frångå sina principer

Har jag gjort ikväll…jag brukar alltid träna på morgonen då det är minst folk på gymmet😁man slipper stå och vänta på den maskinen eller just det hantelparet…det hela blir mer effektivt om man får köra sitt program i sin egen takt utan att behöver göra ändringar i sitt schema på stående fot…

Men idag..eller rättare sagt ikväll…har jag frångått min princip att alltid träna på morgonen…jag var på gymmet kl 19 👀

En stund in på träningspasset stelnade min vän till, väste med låg röst ”är det hon?”… och visst var det hon…hon som står för gymmet. Min vän försökte med sin bästa förmåga att göra sig osynlig och smälta in i väggen…men marinblått och svart gifter sig inte så bra🤣

Men den befarade utskällningen av hon dendära uteblev…istället fick min vän en hälsning värdig en drottning 🙏

Så kanske kan min vän även imorgon följa med utan…om hon kan gå vill säga 😂

Ha ett fint avslut på den här måndagkvällen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s