Ombyte förnöjer

Heter det…och jag är helt böjd att hålla med😇när det gäller frisyrer…ena dagen har jag ganska rakt hår för att den andra ha lockigt. Tydligen ser mina avlägsna kollegor mig som ”den lockiga”…för ett par dagar sedan kom det in en och frågade mig efter ”Anette”…hon med lockigt hår 😂kan tillägga att jag just den dagen INTE hade lockat håret.

I lördags vaknade jag och mådde riktigt dåligt, ont i kroppen och halsen…på min födelsedag dessutom😱men vi skulle på kvällen gå på bio och därefter äta lite, så jag kurerade mig med Fernet och försökte göra mig fin genom att locka håret ✨

Som parentes kan nämnas att jag lyckades somna på bion👀😴

På söndagen anmärkte sambon att jag hade ett blåmärke på halsen…speglade mig, gnuggade med fingret över det mörka märket på halsen….och huden bara lossnade 😱 hypokondrikern i mig tog genast en framträdande roll genom att väcka tankar om att jag nu är står inför döden….huden börjar lossna….

Men efter några hemska kvalfulla minuter kom jag ihåg…jag brände mig ju dagen innan med locktången😅så anledningen till hudavfallet var ju bara en ”vanlig” brännblåsa👌

Så nu när förkylningen börjar besegras av mina vita blodkroppar har jag ont halsen istället för I.

Ha ett fint avslut på den här onsdagen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s