Jag har fel yrke…

Satt och scrollade lite på boken, och hamnade på en sida där man kan testa om man är på rätt plats i livet😂givetvis ville jag se vad de här programmerade algoritmerna skulle tycka att jag passar att arbeta med…ett resultat endast baserat på mina svar på 30 frågor…

Jag borde jobba som rymdpsykolog…

När jag läste igenom beskrivningen på arbetsrollen tycker jag själv att det är ganska likt det yrke jag idag har 🤓tack & lov.

Det kom även upp andra förslag, och på 2:a plats kom äggdonator😇 såklart att jag gärna skulle vilja dela med mig av min intelligens…men då jag för två dagar sedan firade min 47:e födelsedag tror jag äggen har passerat bäst före datum 🤣

På tredje plats kom avloppsrensare … alla som känner mig vet att sysslan med att rensa avlopp får mig att kräkas 🤢 bara tanken på avlopp, dess innehåll och lukt får det att vända sig i magen….

Men helt fel kanske inte testet hade…

Rymden är fascinerande…nu ska jag läsa 🤓 och om du liksom jag är lärare då klarar du av att läsa spegelvänt & även uppochner .

Ha en fin måndagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s