Tecken på en omstart

I tre dagar har det nya läsåret varit igång för eleverna👏

På lika många dagar har jag nu lärt mig 45 nya namn, inte så många kanske du tänker..men tillräckligt många för att förvirra hjärnan 😅 när hjärnan är fullt upptagen med att minnas nya ansikten och koppla ihop dem med rätt namn krävs en hel del energi. Så pass mycket att energi till att koordinera muskelrörelser blir lidande…att stöta in i bänkar på en lårhöjds avstånd från golvet ger sina avtryck…

Mina lår, höfter & bakdel brukar alltid bära spår av närkontakt med klassrummens möblemang 🤣 antagligen för jag ger all min energi till att genomföra bra lektioner ✨ så när blåmärkena uppträder är det ett lika säkert tecken på att läsåret har börjat och är igång som att det blir natt när solen går ner.

Men vad är ett litet blåmärke mot vetskapen att jag utbildar Sveriges framtid 🙏

Jag är på rätt plats i livet, hoppas du också känner att du gör ett bra jobb.

Ha en fin onsdagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s