Vad en kvinna vill ha

Kan ju såklart skilja sig åt beroende vem man är som person, men det jag vill ha är som följer:

  • Fläkt

Om det enbart är den här varma & torra sommaren eller om det även beror på tillståndet en kvinnokropp kan hamna i runt medelålder, att man går runt varenda dag är är het, kan man fundera på. Jag ångrar att jag inte köpte mig en fläkt tidigt i våras…idag är de hårdvaluta och är slutsålda precis överallt. För er som är singlar och hänger på krogen ska ni här få tips på sommarens bästa raggningsreplik;

”ska vi gå hem till mig? Jag har fläkt….”

fläkt

  • En MASTER

Och inte vilken master som helst…utan en Killmaster…bästa sprayen för getingbon jag någonsin stött på. Men precis som fläktarna är även denna produkt slutsåld. Så det är bara att ladda kylen med citroner…superbt botemedlet mot getingstick.

killmaster

  • Spanking

Men inte för egen del utan det som står på listan är en vanlig hederlig flugsmälla…jag funderar på att köpa in några fler så man kan ha en i varje rum. Finns ju i härliga färger 🙂

flug

  • Regn

Som fyller på brunnen så det finns vatten att tvätta med, vatten att duscha i och vatten för att laga mat…hade kunnat skriva vatten för att skura golven med…det enda goda med den låga vattennivån i brunnen är att det tjänar som en ursäkt för att jag inte ”kan” städa 😉

regn

Vad vill DU ha?

Ha en fortsatt fin onsdag ❤

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s