Att dö som flugor

Är ett ordspråk som används när man menar att ett dödstal är mycket stort…men varför säger man så?

Antagligen grundar det sig i flugors enorma kapacitet till förökning. En sida på nätet, pharmix.com, tillhandahåller en handbok för bekämpning av flugor och där nämns det att EN fluga kan med hjälp av sina avkommor ge upphov till 25 miljoner nya flugor på en säsong😱inte konstigt att både djur och människor är irriterade på dessa surrande insekter. När de så småningom dör, av naturliga orsaker på hösten eller allra helst med dödshjälp under sommaren, blir det ett stort antal fluglik…därav ordspråket ✨

Men jag måste erkänna att jag är för dödshjälp och har testat olika metoder för att effektivt likvidera flygfäna…inte nog med att de är irriterande, de skitar ju även ner i fönsterkarmar ( och på andra ställen )med sin avföring.

Jag har testat flugpennan och här kommer utvärderingen på den ✨👌

Synd att den är hälsofarlig (!) annars hade jag gärna penslat mig själv också…särskilt i dessa vattenbesparingstider😂flugor dras ju till oss människor på grund av de näringsämnen vi via svetten utsöndrar…och duschar man inte så ofta får man vara medveten om att man går runt som en enda stor läckerbit😅

Jag tror jag åker till gymmet nu, inte för att träna utan duscha ☺️

Ha en fortsatt fin tisdag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s