Mitt shoppingfynd ✨

Många av de större bloggarna i Sverige handlar om vad skribenterna shoppat dagen i ära 💸

Därför tänkte jag inte vara sämre 😇

Dagens fynd gjordes på en butik som jag numera besöker mer frekvent än sambon. Där hittade jag precis vad jag sökte för att underlätta min vardag 👌

Två stycken transparenta 10 litersdunkar för att snatta vatten i grannkommunen. Jag köpte 2 stycken för att undvika en sned belastning av ryggen då dessa i största hemlighet skyndsamt ska stuvas undan i bilen efter påfyllning…vill ju inte bli påkommen som en tjuv 🙈 det är lättare att bära 2 än 1…man måste ju tänka på kroppen när man befinner sig i medelålder.

Därtill köpte jag en liten smidig tappkran för att lätt reglera vattenmängden som jag tappar ut… alla har väl någon gång fyllt på spolarvätska från en 5-liters dunk…då vet ni att vätskan har en förmåga att liksom klunka och hoppa ur dunken, allt som oftast med resultat att mycket hamnar utanför behållaren 😁

Att dunkarna sedan är transparenta gör det lätt att planera in nästa vattenräd 😁

Allt detta för endast 150kr ✨

Ha en fin onsdagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s