Jävla plastaskit…

 

Myntades av Kjell som hade oturen att bli en av dem som blev kändisar i tv-serien Ullared, en serie gjord för att förlöjliga alla dem som gång på gång återkommer i programmen…behöver ju inte nämna att jag och dottern skulle ställa upp i Ola-Connys korvätartävling 😉 vid närmre eftertanke var det nog lika bra att de sköt upp tävlingen några timmar så vi hann åka hem och slippa skämmas i TV 🙂 De återkommande personer i serien framställs gärna som lite dumma och med en lite lägre intelligens…men här har  Kjell har helt rätt…jävla plastaskit…

plast.jpg

Plast är ett jävla sattyg…iaf när människan inte återvinner och återanvänder utan istället slänger det omkring sig. Den stora faran är när all den här plasten hamnar i haven och till slut i de marina varleserna som lever i haven. Kanske inte så farligt tänker du då..men hallå…vi människor är ju toppkonsumenterna, så får havslevande djur i sig det kommer de giftiga ämnena plasterna innehåller även hamna i oss…tur jag inte tycker om fisk 🙂

Det är människans idioti & dumhet som kommer förgöra mänskligheten på ett eller annat sätt…och stoppas inte dumpningen av de 8 miljoner tonen plast i haven kommer vi snart se döden i vitögat på allvar.

Man kan ju tycka att det hänt en del sen den här informationsfilmen spreds till svenskarna 1964:

I Sverige är vi numera världsledande på återvinning & återanvändning…är resten av världen så heligt dumma i huvudet?

Hoppas även du tänker till en extra gång om du ens funderar på att slänga skräp i naturen eller vattendrag.

Ha en fint avslut på söndagen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s