Blue is the new red

Imorse vaknade jag upp i Ungerns huvudstad Budapest, gjorde mig en kopp kaffe och gick ut på balkongen med koppen och för att ta en cigg ☕️

Så långt inte särskild stor skillnad från mina vanliga morgonrutiner…nej skillnaden kom när jag skulle duscha 💦

En riktigt läcker retrodusch med plåtväggar✨skruvade lite lätt på det blåa vredet och lite mer på det röda…men fy i Attans vad kallt vatten…svor lite tyst för mig själv och förbannade att varmvattnet redan var slut.😡stängde av kranarna och funderade på om rörmokaren kanske varit lite ännavänn…och visst var det så😅varmvattnet regleras med blåa vredet och kallvattnet med det röda vredet.

En av upplevelserna jag & sonen hade idag var på Looked Room. Detta handlar om att du blir inlåst i ett rum och du har 60 minuter på dig att hitta dolda budskap och ledtrådar och lösa ett mysterium. Så när vi kom hem nu ikväll hittade sonen den här skylten bakom handdukarna;

En dold ledtråd till kranarna 🤣

Detta gjorde min kväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s