Hypokondri & Google

Passar inte bra ihop…😜Jag är inte lagd åt det hypokondriska hållet, men visst påverkas man av att veta att det finns i släkten (nämner inga namn 😜). Nu är det så att jag har haft ont på ovansidan av foten, stället är svullet & lite missfärgat…Senan är helt svullen…och igår kände jag hur det stramade och drog längs utsidan av vaden…plus att jag såg begynnande blåmärken😧Google nästa, skrev in symptomen…blodpropp🙈 som kan vandra i kroppen och sätta sig i lungorna. Behöver jag säga att jag hade svårt att somna?Den här torsdagen började med ett besök på vårdcentralen, och läkaren var trevlig & grundlig och stillade min oro för att behöva flytta till en 1:a med jordvärme…jag har en seninflammation och en rejäl muskelknuta i vaden 😂 Google är ett riktigt aber för folk med hypokondri….tur inte internet fanns när farmor levde 🤣 fast hon var duktig ändå på att kunna alla då kända sjukdomar.Så än kan Nettan spekulerar en tid ännu 👌Ha en fin torsdagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s