Att vara vidskeplig…

Är något jag, trots min intelligens, är 🙈jag går aldrig på A-brunnar, lägger aldrig nycklar på bordet, spottar alltid om en katt korsar vägen (oavsett färg, för att vara på den säkra sidan)…detta är bara några exempel på min vidskepelse.

Min nya ritual hör ihop med fotbolls-VM…jag är ju inte det minsta intresserad av sporten, desto mer intresserad är jag av stämningen runtomkring evenemanget ✨så när Sverige gjorde sina 3 mål mot Mexico stod jag i kö till baren. När det var dags för Sveriges match mot Schweiz stod jag i kö iklädd samma outfit som min första match…och det gick vägen 🇸🇪jag köade inte riktigt lika intensivt eftersom Sverige endast gjorde 1 mål.

Nu är det dags för kvartsfinal mot England, och min vidskeplig förbjuder mig att ha andra kläder på mig, ha håret på ett annorlunda sätt 😂

Det enda som är annorlunda är mina naglar, men lacket är ju iaf samma kulör så det bör gå vägen idag också ✨

HEJA SVERIGE 🇸🇪💙💛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s