Att veta sin plats…

Igår tog vi lantisar bussen in till staden och Åbroparken…så mycket alkoholhaltiga drycker som dracks igår överskred säkert summan av liknande dryck under parkens ”glansdagar” då det var stadens tillhåll för fyllebultarna 🍻

Det var dags för Sveriges ödesmatch mot Mexico, och jag ville åka till staden för att få lite känsla av att inte vara ensammast på jorden 😇 själva matchen var jag inte så intresserad av 👀 men det tog inte särskilt lång stund förrän även jag (!) också var inne i matchen.

Det var underbar stämning, men väldigt väldigt varmt ☀️ så man blev ganska törstig…3 gånger stod jag i kö för att köpa dryck…och 3 gånger gjorde Sverige mål…ni ser kanske likheten? alla målen gjordes just när jag stod i kön 😂 så nu vet jag min plats på tisdag 👌jag som är så skrockfull måste stå i kö hela matchen som spelas till veckan mot Schweiz…eller vilket land det nu är 🤔

Så ni som ser mig på tisdag på en annan plats…påminn mig gärna om min plats 😇

Ha En fin torsdagkväll ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s