Student 2018

Luften har idag dallrat av glädje & förväntan…idag kom så äntligen dagen för eleverna i Te15…dagen då det var deras tur att hissa sina vita mössor och springa ut i glädjerus till väntande släkt och vänner ✨

Men innan dess hade jag och mina kollegor förmånen att få träffa dem en sista gång i skolan där vi bjöd på tilltugg, bildspel & några kloka ord på vägen ☀️ även vi fick några lovord tillbaka…med lite ironi 😇

Alla 31 av dem är fina ungdomar och jag är övertygad om att de kommer lyckas väl i livet…det gäller bara att ta sig upp på vägen igen om man råkar köra i diket..vilket alla råkar ut för någon gång då och då.

Mycket kunskap har de fått till sig under sina 3 år på gymnasiet, och bevisligen har de lyssnat på något jag sagt😂

Nu går färden i livet vidare för dem, lite tomt kommer det kännas i augusti…

Men jag hoppas de alla får en trevlig kväll och så klart alla andra ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s