Tvillingar ❤️

För 23 år sedan föddes de, mina fina barn. Jag minns att dagarna kring detta datum var riktigt varma & soliga…för det var olidligt att vagga fram med ett midjemått på 125 cm😅 och på kvällen när det föddes bröt ett hejdundrande åskoväder ut…jag ville de skulle heta Birk & Ronja☺️

Jag minns att läkarna sa att de på grund av sin tidiga födsel troligtvis alltid skulle vara mindre än sina jämnåriga, ha svårt att lära sig saker, få allergier och antagligen glasögon 😱

Alla som vet hur lång jag är 🤣 kan ju själva bilda sig en uppfattning om vilken slutliga längd de fick…

Inte heller fick läkaren rätt vad gäller deras förmåga & kapacitet att lära sig nya saker…en av dem pluggar på Handels i Stockholm och den andre är ett levande uppslagsverk främst inom historia & samhällsfrågor…vem behöver google liksom?!? 😁

Allergier har de heller aldrig haft några 👌det enda som läkaren fick rätt i är att de bägge numera har glasögon 🤓

Jag vet inte om jag ska skriva detta…ifall det är några nyblivna föräldrar som kanske läser detta….kanske blir det som att strö salt i deras sår…men bägge har alltid sovit nätterna igenom från 2 månaders ålder 😇fast det var en period när nätterna var vakna, och det var den oroliga tonårstiden 👀 men bägge barnen har artat sig väl och är nu två sympatiska och ordentliga unga vuxna människor och det värmer ett mammahjärta❤️

Grattis på er 23:e födelsedag ✨

Önskar alla och en var, i synnerhet Philip & Ida, en riktigt härlig fredag ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s