Lunchdate 💚

Ibland lyxar man till det och spenderar sin lunchtid pĂ„ annat stĂ€lle Ă€n pĂ„ jobbet. Idag var en sĂ„dan dag för mig. Ni som kĂ€nner mig vet att jag inte Ă€r en person som uppskattar mat pĂ„ ett sĂ€tt som mĂ„nga andra av er gör…mat Ă€ter man för att man mĂ„ste fĂ„ energi i sig..hade man kunnat tillgodose hela nĂ€ringsbehovet med en pĂ„se Cheezeballs hade ingen varit lyckligare Ă€n mig 😂

Min lunch spenderade jag skönt tillbakalutad i en stol med stöd för nacken och ben, ögonen slutna och ljud av porlande vatten…visst lĂ„ter det underbart✹enda irritationsmomentet var ljudet av en stor svĂ€rm anabolstinna myggor som dĂ„ och dĂ„ gav upphov till smĂ„ ilningar.

Vart var jag dĂ„….

Jo, Jag var hos den bĂ€sta tandlĂ€karpraktiken som finns, Tandcentrum 💚, och hos den suverĂ€nt duktiga tandhygienisten Mia 👌✹ de har ett fantastiskt kundbemötande…de har ju till och med inrett praktiken sĂ„ den gĂ„r ton i ton med mina naglar đŸ€Ł de gör verkligen allt för sina kunder.

SĂ„ om du har funderingar pĂ„ att byta tandlĂ€karmottagning, sĂ„ Ă€r det hit du ska gĂ„đŸ€—

Ha en fortsatt bra mĂ„ndag❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s