Dexter & Nettan

Idag har jag, Nettan, använt mig av Dexter och en av alla de tjänster som Dexter tillhandahåller. Dexter är min personliga betjänt som jag utnyttjar flera gånger om dagen 😉

dexter

Men nej, nu är det ju inte den Dexter och hans specialteér på bilden som jag får lov att utnyttja…även om man i stundens hetta någon gång då och då blir lika mordisk som den här karaktären. Den Dexter jag använder mig av är en tjänst där man fyller i närvaro, betyg, omdömen….en kommunal tjänst.

dexter värnamo

Sen finns det ju många i kommunen som använder sig av mig dagligen, Nettan, det sägs att Nettan är användarvänlig vilket betyder lätt att förstå, tolka och hantera 🙂 Där finns det kanske skilda meningar om…

32754019_1972948849383533_4908116225881538560_n.jpg

Men nej…inte heller i detta fallet finns det en fysisk människa bakom Nettan. Det är Värnamo Kommuns intranät som kallas Nettan.

Men det är ändå lite träffade att den fysiska Nettan har Dexter som en av sina favoritserie all time och använder sig av plattformen Dexter som finns på intranätet Nettan …

Ha en fortsatt fin tisdag ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s