Dagen efter

Söndagar ses traditionellt som veckodagen för stillhet, en dag för reflektion.

Just idag anammar jag detta…ligger stilla i solen ☀️och tänker på gårdagen och alla händelser dagen innehöll…vissa händelser har lämnat både fysiska & psykiska spår på min kropp…blåmärkena börjar växa och jag antar att de imorgon antagit en annan kulör…

Men detta är inte det värsta…nej, mitt ego fick sig en rejäl törn av den tunga förlusten i Cityrodden…

Jag och Mia kämpade tappert… men vad kan två medelålders kvinnor sätta emot mot manliga 35-åriga elitidrottare 🤣dessutom var finalen riggad…vi fick 2 långa paddlar och sen hade minsann arrangören plantat en stor skog i vattnet där min & Mias kanot framfördes i en hiskelig fart 😂

Jag ska lägga in en protest…så kanske nästa års upplaga av Cityrodden innefattar handikapp för just medelålders damer…sisådär 5 minuters tidsavdrag…då jävlar blir det guld 🥇

Men som en konkurrent sa…det viktigaste är inte att vinna utan att delta…pfftttt…det är alltid viktigt att vinna 😁 men kul var det och avslutningen på kvällen var kanon ✨👌

Ha en fin söndag alla ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s