Vad brinner ditt hjärta för?

Har just börjat läsa den här;

Och den verkar väldigt lovande 👌 redan från de första sidorna.

Jag, och många med mig, har suttit på föreläsningar där man strax efter talaren öppnat munnen vandrat iväg med tankarna på annat håll eller plockat upp mobilen för att checka vad som hänt på olika sociala medier…inte ett skit bättre än eleverna 🤓Det händer att samma fenomen sker i mitt klassrum, alltså betyder detta att jag som lärare inte lyckats motivera och engagera eleverna i ämnet för stunden 😅…inte den lättaste uppgiften då det kan gälla kvalitetsledningssystem…

Men hur kan man bli en bättre talare? Boken tar upp 9 olika hemligheter som är lösningen ✨en av dem är att fundera på vad ens hjärta brinner för ❤️ det man då kommer fram till är det man har en passion för…och kan du tala passionerat om ditt budskap du vill föra fram har du garanterat ett gäng framför dig som suger i sig vad du berättar…inga tankar på andra håll & inga mobiler framme.

Jag vet vad mitt hjärta brinner för…detta ska jag bygga måndagens föreläsning om tekniska system på ✨

Kanske ska du också fundera på vad ditt hjärta brinner för ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s