Jag har en stalker…

En som förföljer mig vart jag än går, det verkar vara helt omöjligt att bli av med stalkern…de första tecknet kom i slutet på förra året, sedan upphörde spåren av stalkern runt juletid för att i början på året återkomma…och just nu känns det som en omöjlighet att bli kvitt stalkern :O

Vart jag än går ser jag spåren efter den äckliga gubben…vita spår, vita spår som ibland är i fast form och ibland i en halvsmält geggig form…

snögubbe1

Gubben väntar tålmodigt och har inte för avsikt att försvinna än på ett tag…trots att det är vårdagjämning idag. Men gud så trött jag är på han som stalkar mig…jag skulle så gärna vilja göra mig kvitt honom…

död

Men då åker man väl in för mord 😉 Nej, jag får köra en annan variant…slutar inte gubben upp med att förfölja mig ska jag göra en soldans till helgen 🙂

Känner du dig också stalkad av samma gubbe? Hav förtröstan…tillsammans kan vi besegra honom 🙂

Ha en fin tisdagkväll ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s