En märklig dag

Som kan få en att spekulera hur allt hänger ihop…

Idag är det internationella Pi-dagen…Pi som ofta avrundas till 3,14…det är den 14:e dagen i 3:e månaden. På den dag nåddes man av den sorgliga nyheten att en av vår tids största genier dött. Stephen Hawkings som i ett halvt århundrade levt med döden som en ständig följeslagare, en fysiker som med sin skarpa hjärnas resonemang & logik jämförts med Albert Einstein. Hans rullstol kunde idag inte gira undan för döden, utan han tog sitt sista andetag idag…på Pi-dagen…OCH på just Herr Einsteins födelsedag…

Undrar om det någonstans i vår värld idag har fötts någon som kommer bli en betydande fysiker för framtiden? Cirkeln fortsätter…födelse – död – födelse

❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s