Analmotivet

Är grupp nummer två inom svordomsmotiven…och dessa ord som hör hit använder vi svenskar ganska frekvent tillsammans med ord från grupp nummer 1 (religiösa)…jävla skit…förbannade rövhål…inte särskilt grova svordomar…

Man kan ju fundera på varför man använder den här kroppsdelen som en svordom? Som jag skrev igår så använder man ord som är tabubelagda och värdeladdade för att kraftfullt uttrycka sitt missnöje över något. I dagens moderna och träningsfixerade samhälle hade det här motivet nog aldrig uppstått…för idag är nämnda kroppsdel inget tabubelagt, snarare tvärtom…

glute.jpg

Det är en kroppsdel som är synnerligen väldiskuterad i träningsammahang och många kvinnor strävar efter att få en fin vältränad gluteus maximus 🙂

Däremot kan jag förstå av själva avfallet från kroppstömningen används som svordom, då faktiskt själva tömningen från kroppsdelen i högsta grad är en privat aktivitet…vem vill bajsa med öppen dörr?! Inte jag iaf 😉

Ha en fin lördag ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s