Stressfaktorer

Vad får dig stressad? Vad får ditt hjärta att rusa iväg…som om du körde ett intensivt cardiopass? Samtidigt som hjärtat skenar kanske du känner irritationen redo att blomma ut med full kraft…känner du igen dig? 😆

Igår hade jag två mycket allvarliga incidenter…

Datorn tyckte det var en högst lämplig tid att köra en konfiguration😩 när jag satt och irriterades över detta funderade jag på hur det kan vara över 100% klart….är det klart så är det så till 100%..den här människan som ligger bakom det kan inte vara någon matematiker😝

När det sedan äääääntliiiigeeeen var klart, då var det dags för nästa …,

Arghhhhh…vilket hån..sit back and relax…detta var liksom droppen..mitt annars så goda humör försvann med ljusets hastighet ( ca 300 000 km/s) …

Men den ultimata stressfaktorn enligt mig är att välja fel kö..jag vet att det inte är något att hetsa upp sig för, finns ju inte så mycket att göra…för byter man kö kan man all säkerhet räkna med att sen ursprungliga kön nu helt plötsligt går snabbare 😜 nej, när dessa situationer uppstår ska jag försöka tänka positiva tankar istället 👌något för er läsare att också tänka på nu i julhandeln 😁

Jag har redan inhandlat mina julklappar så jag har eliminerat den faktorn…jag kommer att ha julefrid 😂

Ha en fantastisk bra start på helgen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s